Tyhmä idea

Runoilija manala

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämää kolhinut hassu täti
 

Minä juoksen,
yritän juosta,
mutta jalkani eivät
vain liiku sentiäkään.
Saappaita myöden olen
betoniin valettu.
Kunnes saan väläyksen,
voisinhan minä nousta
saappaistani pois
ja juosta sitten
riemun mielin.
Kedolle kirmaisin kukkia
poimimaan ja sydän laulaisi
onnesta,
vapauden tuomasta tuulahduksesta.

Kunnes tajuaisin edelleen
seisovani saappaita myöden
betoniin valettuna.

Selite: 
Viime vuoden...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot