Pyyntö&Lupaus

Runoilija manala

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämää kolhinut hassu täti
 

Kerro minulle salaisuutesi.
Kerro minulle haavesi.
Näytä minulle tunteesi ja halusi.
Niin minä kerron ja näytän
sinulle kaiken mihin kykenen.
Olen omasi niin kauan kun
polkumme erkanevat,
sillä mikään ei ole ikuista

Selite: 
Ikuinen pessimisti, myös rakastuessaan :/
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot