Memento

Runoilija 6fe0cf0ee47ccc9049cd3a704d9b4f0d

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.1.2011
Viimeksi paikalla: 11.7.2018 5:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.2024

Omaa tyyliään etsivä nuori kirjoittelija hyppii rennompien runojen väliltä rujompaan death metalliin saakka ja kehittää päivä päivältä itseään hyväksi kirjoittajaksi. Risut ja ruusut otetaan vastaan ja rakentava kommentti on aina suotavaa, että tiedän oikeasti myös kehittää itseäni.
 

Yö piirsi sille kasvot seinälleni
Antoi sille nimen huulilleni
Aamun sarastaessa kuvajainen katosi
Haamuna eli vain hetken aikaa

Levitetyt ruusunlehdet puun juuressa

Kuihtuneet

Yksinäiset lehdet

Ja kasvot punertavalla taivaalla
Vainoamassa

Ympärillä pysähtynyt aika
Murrettu huojentava taika
Yön lavastaessa näyttämöänsä
Maa ahmii ruusunlehdet sisuksiinsa

Nyt huoneessa on kaksi hahmoa
Kaipaus ja tyhjyys käsi kädessä
Ja pelkästään siksi, koska
Yö piirsi sille kasvot seinälleni

Selite: 
Biisin sanat nro #4
Kategoria: 
 

Kommentit

aivan ihanat sanat.

No mutta jopas jotakin!
Aivan uskomaton runo, siis biisin sanat!
Tää on ns täyttä tavaraa. Rautaa!
Tulee mieleen eräs taidevideo, jonka näin taannoin Wäinö Aaltosen Museossa...

Loistavat biisin sanat!

Tämä on yksinkertaisesti huikea!

 

Käyttäjän kaikki runot