Myöntää mitään

Runoilija 6fe0cf0ee47ccc9049cd3a704d9b4f0d

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.1.2011
Viimeksi paikalla: 11.7.2018 5:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.2024

Omaa tyyliään etsivä nuori kirjoittelija hyppii rennompien runojen väliltä rujompaan death metalliin saakka ja kehittää päivä päivältä itseään hyväksi kirjoittajaksi. Risut ja ruusut otetaan vastaan ja rakentava kommentti on aina suotavaa, että tiedän oikeasti myös kehittää itseäni.
 

Olen varsin iloinen kuten aina
Silti iltaisin otan myrkkyä annoksina
En halua myöntää mitään ongelmaa
Päähänpinttyvään kipuun olevaa itsemääräämää

Pelottaa se itseääkin katsoa

Kyllä se leima vain tuleen itsestään
Sieltä se tulee, historiasta
Lähipiirikin katsoo kuin katurakkia

Tiedän kyllä, miten rikkoutunutta peiliä katsotaan
"se on arvoton"

Aamuisin katson sitä kuvajaista
Katsoo se minua kuin eilenkin
Yhtä arvottomana kuten aina
Vaikka pesisi kasvonsa uusiksiluoneena

Silti pitää samat kasvot pestä pois
Tuloksetta...
kunnes keksisi jotain uutta

Selite: 
viimein jotain muuta
Kategoria: 
 

Kommentit

Viimein jotain muuta!
Sanopa se, eli juuri näin!
Peiliin pitää katsoa, ainakin ajoittain.
Sieltä oppii ja ymmärrystäkin tulee.

Ja hei; aina on niitä, joiden mielestä joku on arvoton!!!

Silti; joka ainut ihminen on samanarvoinen,
itsenään arvokas, yms.

Jonain päivän kun löydät oman -arvosi, tähti loistaa kirkkaana!

-me elämme kaikki saman taivaan alla muurahaiset ja ihmiset, sinä ole Luojasi luoma ja siksi ainut

kertainen, älä sitä koskaan unohda!

 

Käyttäjän kaikki runot