Kotini on linna

Runoilija Zerku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Päätin aloittaa alusta.
 

Elän kaupungissa
jossa ahdistuneisuus
kuitataan tiukalla sarkasmilla
huolet häipyvät kuten muuallakin
sisun sijaan eteenpäin vetää
se yksi ja sama eläinluonne

Täällä vain ääripäät jäävät mieleen;
katso ihmistä
jotta tulisit häneksi
tai jotta tietäisit
huonon esimerkin ominaisuudet

Kaikesta voi päättää kolikolla
kenenkään kuitenkaan tietämättä
kumpi on kruuna, kumpi klaava

Jotkut onnistuvat elämään
vain jättämiensä viestien kautta

Jotkut kuvittelevat
että meidän tulee syntyä
kuten katujen
rakentua kuten
talojen
yli kuuluu kiipeillä
mutta pahoitteleminen on suotavaa

Omistajat itse tietävät parhaiten
miten siihen taloon tulisi murtautua
vaikka tietenkin siihen hommaan
on myös asiantuntijoita

En muista
kenelle lainasin avaimiani
mutta tänään
en päässyt kotiini sisälle

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

todella hieno :)

 

Käyttäjän kaikki runot