Elää raukeudessa

Runoilija Zerku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Päätin aloittaa alusta.
 

ottaa askel ihmisyydestä
leikellä tietoisuus iättömyyteen
vaipua ikuiseksi hetkeksi
olomuotoon ennen nukahtamista

unohtaa johdonmukaisuus
koota loputtomasti yksityiskohtia
repiä seinät irti kodista

tutkia taidetta
joka ovat tarpeeksi etäällä
myös pysyäkseen sellaisena

maalata haparoivalla otteella
alaston omakuva
josta tulee liian siveellinen

heittää käytännön elämä pois
analysoida loputtomiin sitä
joka analysoinnista huolimatta
pysyy itseäni suurempana

elää hetkissä joista nauttii
koska aika tuntuu pysähtyneen
elää hetkissä joista nauttii
vaikka aika tuntuu pysähtyneen

Selite: 
Minun elämäni tarkoitus.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot