Ollaan kohteliaita

Runoilija Zerku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Päätin aloittaa alusta.
 

Tietä kulkiessa
kävellään lumihangessa,
ojanpohjalla

En kykene tasa-arvoon
Aggressiivisuus tekee tyhmäksi
Pettämätön uskomus
kohtaa mielettömyyden hinnan

Yritän ottaa valtuudet
olla tunnistamatta niitä
joihin en halua törmätä

Vaikka vain harvoin kuuntelisin
nähdään katseeni pysähtyvän

Ehkä tuijotin silti likkaa
väärään suuntaan
näytin luottavani
totuuden sijaan luovuuteen
niin kuin teinkin,
ei kaiken sanominen ehkä kannata

Olen nähnyt, kun äiti mutisee lapselleen
tämän likaavan vaatteensa
ja aiheuttavan kiusallista huomiota
lapsen maatessa keskellä autotietä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot