Kompensointitrilogia

Runoilija Zerku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Päätin aloittaa alusta.
 

Jos kertoisin sinun peittävän
vahvalla otteellasi
vain heikkoa sisintäsi,
laskisit minut yhdeksi kliseeksi
muiden joukkoon,
eikö niin?

Kuinka usein on mahdollista
käyttää passiivia ilman,
että siihen kiinnitetään huomiota?

Katson tunteja maalarin pitkäjänteisyyttä,
mutta silti pelkään,
etten hiekkaan hautautuneena
osaisi rentoutua.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot