Matka sisään

Runoilija Zerku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Päätin aloittaa alusta.
 
Kuinka kaukana 
mielipiteen pitää olla toiminnasta, 
jotta kahdentuisi

kuinka lähellä kahden 
mielikuvan toisiaan, 
jotta dialogista tulisi monologi,

kuinka eroavaisia
sisäisten periaatteiden,
jotta olisi mielipidejakaantunut?

Jos et olisi koskaan nähnyt kasvojasi
(kuvat eivät kelpaa, ne vääristävät) 
ja kävelisit itseäsi vastaan,
tunnistaisitko ohikulkijan?

Kuinka kauan sinun pitäisi keskustella hänen kanssaan
jotta löytäisit 

         itsestäsi                   itsesi
                  (tässä on se matka)

ja kuinka kauan 
pitäisi teidän keskustella, 
jotta oppisit pitämään irtipäästämästäsi
                         karkottamastasi
                          hävittämästäsi?
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

mielenkiintoinen kokonaisuus.

pidin.

 

Käyttäjän kaikki runot