Epävarmuus

Runoilija ^Cruella^

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Löysin sen,
sen ainoan oikean.
Huijaako hän minua?!
Miksi epäilen?
En vain voi luottaa!

Selite: 
nonnii ja nyt mennään kohti pohjanoteerausta!
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvin riimitetty ja näin se on u never know.

 

Käyttäjän kaikki runot