häpäisty

Runoilija ^Cruella^

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mä haluan pois!
Tuntuu kuin olisin suljettu tyhjään huoneeseen, valkoiseen huoneeseen josta ei pääse pois.
Olen loukussa, kukaan ei välitä, auta, tee mitään.
Katsovat vain, ja nauravat.
Heitä ei kiinnosta mitä minulle tapahtuu, mitä on tapahtunut.
He jättävät minut, unohtavat ja lähtevät nauraen pois.

Selite: 
just just joo tunteen purkaus tai jotain sinne päin...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot