Loppu

Runoilija ^Cruella^

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kaunis sunnuntaiaamu.

Lunta satoi hiljalleen maahan, aurinko paistoi kirkkaasti ja jäätävän vaimea tuuli puhalsi hiljaa.

Heräsin.

Makasin keskellä lumihankea, olin aivan jäässä.
En pystynyt liikkumaaan, en huutamaan, en mitään.

Odotin,

toivoin että joku kulkisi ohi ja pelastaisi minut
pois kylmästä, pois kuolemasta.

Tunsin,

hengitykseni hitaantuneen,
veri tuntui hyytyneen sisälläni.

Kaikki,

oli silti niin kaunista,
uskomattoman kaunis talvipäivä oli tulossa.

Tiesin,

että en sitä näkisi,
kaikki oli niin kaukaista..

Kunnes,

silmäni painuivat kiinni,
ja tajuntani katosi.

Selite: 
hmmph..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot