Nimetön

Runoilija ^Cruella^

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun joku kysyy mitä pelkään eniten?

Vastaan että pimeää.

En puhu totta.

Se mitä eniten pelkään,

on joka paikassa,

on joka puolella.

Oikea vastaus on:

pelkään eniten itseäni.

Selite: 
joo o.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kieltämättä vallan upea runo, sisältää hienon ajatuksen, elävän elämän oivalluksen. Hyvää työtä!

Tykkään, en nyt mitään järkevää osaa sanoa!

 

Käyttäjän kaikki runot