Ahdistus

Runoilija ^Cruella^

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pakkko juosta, muuten ne saa minut kiinni.
En pääse karkuun,
umpikuja,
missä pakoreitti?
Pimeä polku näkyy, sieltä pääsen turvaan.
Vai pääsenkö?
Se voi olla ansa.
Ansa jota ne rakentavat minua vastaan.
Vai rakentavatko?
Keksinkö sittenkin kaiken itse?
Juoksenko itseäni pakoon?

Selite: 
hmm ahdistuneisuutta..
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin, sanopa se. Mikä on totta ja mikä on harhaa? Jatkuva painajainen. Runossasi tulee loistavasti ilmi ahdistuksen jatkuva unenomainen tunnelma. Mistään ei löydy turvaa koska mitään ei oikeasti ole.. Hienoa tekstiä kirjoitat. Pidin!

 

Käyttäjän kaikki runot