Tunne

Runoilija ^Cruella^

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mikä on se tunne,
se ihmeellinen.

En tiiä mitä tunnen,
vai tunnenko sitteskään mitään.

Kaikki on suhteellisen sekavaa,
tunnen - mutten tunnekkaan.

Enemmänkin ehkä ahdistaa,
mut luulenkohan sittenkin vaan.

Selite: 
Kyllä, erittäin sekavaa
Kategoria: 
 

Kommentit

Sekavaa, vaiko selkenpää kuin luuletkaan? Hieno runo epävarmuudesta, tiedottomuudesta ja ymmärryksestä, vaiko vain ajatuksestä? Pidän paljon! =)

 

Käyttäjän kaikki runot