Maailma

Runoilija Kakkupaperienkeli

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 1.8.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pöytälaatikko meinas haljeta. Mutta pistä ihmeessä palautetta.
 

11.1.2007

Jos maailmassa kaikki olisivat sokeita
Mitä näkisimmekään?
Niin, emme mitään.

Kuulisimme vain
Kuinka tuuli humisee puiden lehdissä
Mutta emme näkisi lehtien vehreää väriä

Olisiko väliä,
mitä aamulla laittaa päälleen
Voisimmehan kuitenkin
Kulkea alasti
Kenenkään tietämättä

Olisiko onni olla näkemättä
Vain haistaa meren kostea suola

Tuntea viileä aamukaste
nurmikossa varpaissaan

Kuulla joutsenten huudot,
kun ne lentävät
värien sekoittamaan auringonlaskuun

Ei.

Haluaisin nähdä meren äärettömyyden
Nähdä, kuinka pisarat tippuvat kukista maahan

Nähdä, kuinka joutsenten valkoiset siivet
värjäytyvät punaisiksi niiden liitäessä ilmassa.

Haluaisin nähdä maailman.

Selite: 
Tuli joku ihme hinku puolenyön aikaan kirjottaa runo. Ja sit mie kirjotin.
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidän tästä runosta. Nokkela ja kaunis.

Aivan upea.. jatka jatka<3

Hieno. Niin kyllä minäkin mieluiten katson maailmaa, vaikka se välillä olisi rumakin *taputta ja kehottaa kirjoittamaan lisää* Onnea synttärinäsi!

todella kaunis =)

Runo kulkee siivillä.
Kaunista <3

Kirjoitat ihanasti! Hyvää syntymäpäivää<3

 

Käyttäjän kaikki runot