Nimetön

Runoilija Kakkupaperienkeli

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 1.8.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pöytälaatikko meinas haljeta. Mutta pistä ihmeessä palautetta.
 

Sinä olet ruskeat hiukset
Sinä olet punainen sydän
Sinä olet vihreä ajatus
Sinä olet vaaleanpunainen rakkauslaulu
Sinä olet minun värini

Sinulla on kaikki värit
mitä maailmani tarvitsee

Selite: 
Oijoijoi ruotsintunnit. 23.5.08
Kategoria: 
 

Kommentit

oioi. täydellinen kuvaamaan myös mun ruotsintunteja viimevuonna:) onnistunut teos tämä

ihana runo, kekseliäästi käytetty noita värejä tossa..:)

p.s. kiitos kommentistasi!:D

Herttaisen kaunis runo.

IHANA IHANA IHANA !

rakastan rakkautta enemmän
tämän lukemisen jälkeen.

hyvin keksitty idea, omaperäinen.

Veikeä runo.
Tästä tulee hyvälle tuulelle, mitä luovuutta ruotsintunneilla herääkään :)

Hauska ajatus tässä runossa. Söpö ja syötävän suloinen <3

 

Käyttäjän kaikki runot