Sinä

Runoilija Kakkupaperienkeli

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 1.8.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pöytälaatikko meinas haljeta. Mutta pistä ihmeessä palautetta.
 

Sinä olet niin herkkä
Herkempi kuin vastasyntynyt jää
Ja olet herkkä vain minulle, et kellekään muulle

Olet sitä kauniisti
Ja teet minustakin kauniin
Mutta et herkkää
Se on sinun oma piirteesi
jota et kellekään jaa

Paitsi minulle,
olenhan sinun.

Selite: 
Linja-autossa rustailtua. 29.2.2008
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis ja herkkä<3
Suosikit.

 

Käyttäjän kaikki runot