Kangasniemi!

Runoilija Kakkupaperienkeli

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 1.8.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pöytälaatikko meinas haljeta. Mutta pistä ihmeessä palautetta.
 

28.07.2007

Kangasniemi
Käpykylä pieni

Puulan muikku
ja tori on huippu

Puulantorista 'tuoretta' lihaa,
Mac Starista sä pizzaa tilaat

Ranttikselle hampparille meet
Puulagolfissa holarin teet

Kangasniemelle siis suunta,
Se on Suomen kaunein kunta!

Selite: 
Partaharjulla keksittyä. <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot