Nimetön

Runoilija Kakkupaperienkeli

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 1.8.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pöytälaatikko meinas haljeta. Mutta pistä ihmeessä palautetta.
 

Istut vain siellä
Verhojen takana
Seuranasi vain kitara

Kuuntelen soittoasi hiljaa
Istun yksin salissa
Tumma varjo lankeaa
Sieltä verhojen takaa

Näppäile molli,
näppäile duuri!
Soittosi kovenee tässä kohtaa
Tiedän, kohta se alkaa
Ja jatkuu
Taas uudestaan

En ole enää hiljaa,
taputan
Samettiverho, se liikahtaa
Ja varjo, se katoaa
Yöhön johonkin juokset kai

Huokaisen
Olisin halunnut nähdä,
kuka olet,
minkälainen

Tuttu olet kuitenkin,
soittosi tunnen

Annoin nimen
Olet trubaduuri

Selite: 
29.2.2008
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis tämäkin. <3

 

Käyttäjän kaikki runot