Piimää

Runoilija Kakkupaperienkeli

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 1.8.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pöytälaatikko meinas haljeta. Mutta pistä ihmeessä palautetta.
 

Juomalasin pohjalla on valkoista
Sinulla on viikset
Yritän puhua
Mutta ajattelet liikaa eilistä

Pyyhkäiset viikset pois
Ne katoavat rytättyyn lautasliinaan
Nouset pöydästä
Minä huokaisen
Laitat piimäpurkin takaisin jääkaappiin
ja lähdet pois

Tiedän ettet tule tänne enää
Ainoa iloinen tänä aamuna on aurinko
Minä olen surullinen

Selite: 
13.8.08
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää on tosi makee, naivistisen oloinen runo! Cooool, so cool.

Tässä oli sellasta arkista kauneutta, varsinkin kohdassa:
"Nouset pöydästä
Minä huokaisen
Laitat piimäpurkin takaisin jääkaappiin
ja lähdet pois"
Vaikka loppu oli surullinen, löysin tästä tiettyä nerokkuutta =D Hieno runo!

Tää on tosi makee, naivistisen oloinen runo! Cooool, so cool.

Tässä oli sellasta arkista kauneutta, varsinkin kohdassa:
"Nouset pöydästä
Minä huokaisen
Laitat piimäpurkin takaisin jääkaappiin
ja lähdet pois"
Vaikka loppu oli surullinen, löysin tästä tiettyä nerokkuutta =D Hieno runo!

 

Käyttäjän kaikki runot