Ota kaikki

Runoilija da76c9be3c201529fe4d43f2f72e0d0b

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.11.2008
Viimeksi paikalla: 30.8.2019 0:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voinko huutaa vaikkei ole mitään sanottavaa
Tavata ulkoa lauseet joita en kertonutkaan
Tehdä tekemättömäksi mitä en tehnytkään
Voinko antaa kaiken kun enää ei ole mitään

Ota sydämeni käteesi ja sijaa minuun vuoteesi
Murskaa minut alle mielihyvän tunteesi

Se riittää minulle

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aika karua tekstiä... mutta koskettava kuitenkin.

Aika karua tekstiä... mutta koskettava kuitenkin.

 

Käyttäjän kaikki runot