Bileet!

Runoilija da76c9be3c201529fe4d43f2f72e0d0b

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.11.2008
Viimeksi paikalla: 30.8.2019 0:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kirjoitin susta taas laulun
Taas aivan turhaan
Menetän järkeni


Mun on pakko saada kertoa kaikki aina uudestaan
Planeetta katoaa ja sota on ohi, kaikki on yhä ennallaan
Tää on jo kuultu aiemminkin, mä muistan tän ulkoo
Tää nyt on jo niin nähty, kansa odottaa yhä toimintaa

Kansa ei saa mitä haluaa
Itkeä hunajaista loppua
Pettymys on suuri ja odotuskin
Onneksi meillä on aina verta

On taas liikaa aikaa ajatella
Olisipa ollut silloinkin


Ripustan maani taivaan päälle ja muistiin jää taas aivan tyhjä säe
Onhan minulla kruunu ja kuningatar! Älä välitä, ei niitä muutkaan näe
Harhaluuloja koskettaessa voi hetki olla täydellinen
Ja kaiken ollessa jälleen totta minäkin yksinäisyyden vierelläni näen

Yksinäisyys saa mitä haluaa
Taputtaa tragedialle
Osasimme tätä odottaa
Silti toivoin ettemme juhlisi kuolemaa

Vittu nää on bileet!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot