Muste

Runoilija da76c9be3c201529fe4d43f2f72e0d0b

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.11.2008
Viimeksi paikalla: 30.8.2019 0:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Haalistuu sävy voimakkaimman sanan
Sen jolla tavaan rehellisyyteni
Kaikki pienemmät ovat pois jo menneet
Lauseista jotka sanoin vain jotta puhuisin
Sanoakseni
Anteeksipyytöni

En tehnyt mitään ja tein vaikka mitä
Itselläni en enää tehnyt mitään
Vaikka kaikki vääryys sitä rakastikin
Minä vain tahdoin pois ja takaisin

Mistä ikinä aloitinkaan
Kulkeakseni aina väärään suuntaan

Kunnes teen sen taas

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot