Draamaa

Runoilija da76c9be3c201529fe4d43f2f72e0d0b

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.11.2008
Viimeksi paikalla: 30.8.2019 0:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hengitä mun kasvoilleni joka yö
Hiljaa avaruudessa, ainoana äänenä galaksissa
Tehdään unelmista aurinkoinen leikkikenttä
Josta herättyäni itken jälleen
Kauneuttas täydennän sanoilla
Joiden välillä mä olen vain hiljaisuutta
Sä teit musta seittiverkkoa
Joka itseensä takertui
Ja pelastusta odottaessa kuoli pois
Sä teit musta draamaa
Tarinan, jota ei kerrottu loppuun
Sä teit musta jotain
Kun ojennat mulle kämmenesi
Mä ohjaan ne mun kaulalleni
Sä olet mulle koko tää maailma
Vailla ilmansuuntia
Mä kuljen sun mukana aina kaikkialle
Enkä koskaan löydä kotia

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot