Satujen mukaan amputoitu ihminen.

Runoilija rapper

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

rapper = ovenkolkuttaja
 

Se raivo
joka minussa nousee,
kun katson innotonta kehoasi
vihaavaa katsettasi
halveksuvaa suutasi,
pyörähtää ympäri
nieluni onkaloiden virrassa.

Pahuudesta sikiää synkkiä sanoja.
Pahuudesta syntyy synnin tekoja.
Pahuudesta kiehuu sappi myrkynkeittäjän
padassa
pahan äitipuoleen tilaukseen laittama.

Pahuudesta.

Pahuudestako vapisee lapsen leuka
vielä puhtaasta raivosta?

Satujen mukaan amputoitu ihminen.
Toiselle valoa ja itselleen pimeyttä.

Märällä kankaalla tukahdutettu roihu
olen minä.
Sinun rinnallasi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot