Nimetön

Runoilija rapper

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

rapper = ovenkolkuttaja
 

Kipu on siellä missä minä olen.
Sylilapsen huudossa kuolemapelko.
Olla itselleen lohtu
ja lämpö
ja turva,
elämästä lamaantunut emo.

Erossa sinusta
on sama kuin olla suojassa.
Sokeana menneiden vuosien painolle
vapisevalle ihmiselle
on sinun helpompi elää?

Jos pelosta ei ole muuta tietä ulos
kuin repiä itsensä auki
katkaista johdot
jotka pitävällä yllä sitä kuorta joka minä olen,
niin missä on tie
minun elää?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot