Nimetön

Runoilija rapper

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

rapper = ovenkolkuttaja
 

Tänään

olen piilossa itseni sisäpuolella,
pehmeiden kudosten keskellä,
voi kuulla elämän äänet.

Painan käteni ihon suolaiseen lämpöön
mutta raudasta taotut muurit
eivät kaadu armosta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

"olen piilossa itseni sisäpuolella,"
<3, aauts. menin poikki ja palasiksi, osu aika kovaa
ja sit toi loppu vielä, ei armo meitä pelasta, koska täällä ei pelastusta ole.

oi, kirjoitat kauniisti.

 

Käyttäjän kaikki runot