Myöhässä

Runoilija Nuori Runoilija

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.9.2007
Viimeksi paikalla: 2.9.2016 12:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mikä on tullakseen, tulee... ja me kohtaamme sen pystypäin, sitten kun se tulee.


---
olen kirjoittanut suurimman osan näistä runoista silloin, kun olin noin kymmenen vuoden ikäinen ja tunsin asioita, joita sen ikäisten ei pitäisi tuntea. suhtautukaa pateettisuuteen siis varauksella.
 

Maailman kauneimman sanan minulle lausuit,
mutta itkuun purskahdin.
Rakastin jo jotain toista,
olit myöhässä minuutin.

Selite: 
Runon nimi ei ole aivan kohdallaan, mutta runo onnistui ihan hyvin. Keksin sen koulussa, kun eräs tyttö tuli vessasta itkien puhelin kädessä. En tiedä mikä tytöllä oli surun aiheena, mutta mielikuvitukseni sai aihetta laukata.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo.
Hyvää syntymäpäivää!

oi ihana ja koskettaa omia ajatuksiani..

Silmät vaan auki, niin runojen aiheita tippuu syliin! :) Kaunis on runosi, surullinen. En tiedä miksi, mutta tykkään jotenkin kauheasti lauseesta olit myöhässä minuutin.

Herkkä ja kaunis,koskettava...

 

Käyttäjän kaikki runot