Ikävä

Runoilija Nuori Runoilija

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.9.2007
Viimeksi paikalla: 2.9.2016 12:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mikä on tullakseen, tulee... ja me kohtaamme sen pystypäin, sitten kun se tulee.


---
olen kirjoittanut suurimman osan näistä runoista silloin, kun olin noin kymmenen vuoden ikäinen ja tunsin asioita, joita sen ikäisten ei pitäisi tuntea. suhtautukaa pateettisuuteen siis varauksella.
 

Kunpa olisit täällä.
Riudun ikävästä ilman sinua. Kuulin radiosta lempikappaleesi, ja ikäväni kaksinkertaistui.
Yksi kyynel valui poskelleni. Se oli ihan yksin, yhtä yksin kuin minä ilman sinua.
Haluaisin nähdä sinut taas, mutten voi, koska tiedän, ettei se onnistu, koska olen täällä, ja sinä olet kaukana muualla.
Onneksi tapaamme taas, viikon päästä, ja voimme viettää aikaa yhdessä. Mutta ennen sitä, itken itseni uneen vielä monta kertaa.

Selite: 
Omistettu Cecialle ja sille toiselle, ihanille ystäville. Laskettelurinteessä, karmaisevassa sumussa, jossa tunsin olevani yksin. Cecia ystävineen on oikeastikkin kaukana, kaukana muualla.
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava runo, pidin :)

 

Käyttäjän kaikki runot