Rakkauden avunhuuto

Runoilija KaneliKeiju

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hei rakas. Kuinka voit?
-lempeyden tuoksu-

Miksi et nouse jo ylös sängystä?
-väsymyksen kyynel-

Älä itke tänään. Ulkonakin on vihdoin lunta.
-yritä nyt ymmärtää-

Ajattelin, että voitaisiin lähteä jollekin matkalle. Miltä kuulostaisi?
-kosketuksen aiheuttama värähdys-

Toinen ei osaa samaan aikaan surra ja rakastaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin kuvaat kahden mielen vuorokeskustelua eri aallonpituuksilla tai jotain.
Suru pitä surra rauhassa, niin.

Nimi kertoo hyvin mistä tässä on kysymys. Minusta runo kuvaa hyvin, kuinka suru voi olla kuin musta kaapu joka peittää kaiken alleen. Jostain kuuluu vaimeaa muminaa ja kaapu vähän kupruilee, siellä se rakkaus etsii tietä ulos.

Aivan älyttömän upea tiivistelmä rakkaudesta ja sen yksinäisistä sanoista.

Pidän !

 

Käyttäjän kaikki runot