Okraa

Runoilija KaneliKeiju

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Herätessäni aamun hämärään
huomaan pitkän katseesi, joka tavoittaa katseeni

Helmiäisen vaaleilla, pitkillä kynsilläni kosketan ihoasi,
hivelen hieman
Värähdät

Painan pääni syvemmälle tyynyyn
Huokaisen ja hymyilen
Jouten olo saisi jatkua vielä pitkään, pitkään

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot