Pellavaa.

Runoilija KaneliKeiju

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Käperryn kalliiseen satiiniin
Vuoteen lämpimässä syleilyssä
Katselen suloisia unia lapsuudesta

Puu pihalla leikittelee auringon edessä
ja hetken
luulen sinun seisovan ikkunani alla

Ajattelen vain kaunista sinusta
Kuinka saatkin minut hihittämään typerästi yhdellä
hymyllä
katseella
Ymmärtämään tämän hetken kauneuden

En odotakaan sinun välittävän minusta enempää kuin muistakaan
Mutta ole kiltti, älä jätä minua katkerana

Vieno tuulahdus ulko-ovesta
Tiedän sinun taas palanneen

Toivon vain sinun takiasi, että olisit jaksanut hymyillä
minulle muutaman kerran vielä
Ehkä se olisi riittänytkin

Rakas, et ehkä joutuisi nyt kuiskimaan jokaisena päivänä lohdutuksen sanoja korvaani
Jaksaakseni taas yhden pitkän päivän
ilman auringonvaloa

Pyydän sinulta vielä yhtä hetkeä
Vielä yhtä pientä anteeksiantoa

Verhot minun täytyy kuitenkin avata ihan itse.

Selite: 
Muokkasin tätä hieman. Jos se parani edes vähän?
Kategoria: 
 

Kommentit

upea, polveileva ulosanti, teksti ottaa lukijansa, antaa siivet, niin ku red bull mainos!

Kaunis ja herkkä teksti. ^^

Kaunista tekstiä. Tuntui jotenkin ihan omalta. Paras kohta oli "Toivon vain sinun takiasi, että olisit jaksanut hymyillä
minulle muutaman kerran vielä". Täytyypä lukea muutkin runosi! :)

Upea, hyvin tunnepitoinen runo .
"Mutta ole kiltti, älä jätä minua katkerana"
Mielettömän hienosti sanottu, erityisesti tuo kohta jäi mieleeni . Kaunista, sanoisinko aitoa tekstiä .
Lopetus on toimiva, sopii täydellisesti tähän ^^

 

Käyttäjän kaikki runot