Kerran, siellä

Runoilija Jimmie

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 25.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Emme ole perineet maailmaa esi-isiltämme, olemme lainanneet sen lapsiltamme."
 

Niin rujo on musta luoto myrskyn kourissa,
mutta kerran sekin tarjosi onnen,
rakastavaisten pysähtyessä sille soutuveneellä

Niin ruma on kauttaaltaan kasvava kaatopaikka,
mutta hyvää tarkoittava se oli antaessaan,
lokinpoikasten sillä aterioida

Niin pimeä on katseet välttävä lätäkkö,
mutta kaunis se oli suostuttuaan,
säteen pyyntöön,
sen pinnalla leikkiä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvin kirjoitettua tekstiä

Vastakohtien hakua, onnistuneesti. Monissa asioissa kieltäydymme näkemästä kauneutta. Sinä osaat sen sieltä löytää. Hienoa.

 

Käyttäjän kaikki runot