Seisot tyttömäisen uljaana
satiinirintas rottingilla ja
ylläs kaikki tällaiset yöt -
sinimustaan, tähtipaljetein sidotut
Ethän kääntyä vielä tohdi
sillä tiedän
miten paljas selkäs kantaa
paahdetta painavaa
päivien polttaman emännän uurteissa
Hetken hiussuortuvies sillalla tahdon seistä
pinteessä pottuvarpaan - sorjanpulskan
tai kyydissä kantapään kainon kunnes
sukeltaa säteessäs viimein
huokosistas humaltuen
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi