Huolimatta

Runoilija Jimmie

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 25.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Emme ole perineet maailmaa esi-isiltämme, olemme lainanneet sen lapsiltamme."
 

Ja niin minä pelkäsin
jokaista virhettä itsessäni,
pienintäkin mokaa puheessani
ja jokaisen juttuni selkeyttä

Ja kuitenkin,
kuitenkin olisin suonut sinulle
virheet itsessäsi,
mokat puheessasi
ja juttusi olisivat saaneet olla
kuinka sekavia tahansa,
ja silti,
silti minä olisin sinua rakastanut

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot