Öisen meren kuiskaus

Runoilija Jimmie

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 25.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Emme ole perineet maailmaa esi-isiltämme, olemme lainanneet sen lapsiltamme."
 

aallon pinta
onneni ehto
sievillä huulillas
pehmeä kehto

sinne huomen nukahtaa
jos huulet poikaa keinuttaa

kirjoitathan hymylläs
kauniin suostumuksen
jotta poika luovuttais
kalliin luottamuksen...

samaan uneen uinuu
huulillesi sun...

löytää onni hento

Suudelmaan suljetun

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis ja tunnelmallinen runo!

 

Käyttäjän kaikki runot