Hullujen runo

Runoilija Jimmie

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 25.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Emme ole perineet maailmaa esi-isiltämme, olemme lainanneet sen lapsiltamme."
 

Haluan ottaa sinut mukaan, ja viedä sinut sinne
Minne?
No sinne, sinne!
Itketkö, no itketään, sehän hoituu meiltä
Nauratko tälle, no nauretaan, ilon saimme meiltä
Keiltä?
No meiltä, meiltä!
Me hullut rakastetaan, ihan mitä vaan
Rakastaa, hulluako saan?
Ihan mitä vaan,
Ihan mitä vaan!

Selite: 
Tämmönen hömppä :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot