Maailman surullisin asia

Runoilija Jimmie

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 25.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Emme ole perineet maailmaa esi-isiltämme, olemme lainanneet sen lapsiltamme."
 

Niin surullista on se
etteivät kaltaisensa
saa ansaitsemaansa ajallaan.
Saatanan sutenööri
vie pienen hymyilevän tytön,
ja jääkuningatar
pienen hymyilevän pojan.
Vain, koska joku vie,
kun joku päästää irti.
Ja vuosien päästä,
kun pahuuden syömä tyttö
näkee pienen hymyilevän pojan,
hän välttää katsomasta silmiin.
Ja kun vuosien kuluttua,
kylmyyden jäädyttämä poika
näkee pienen tytön
hymyilevän hänelle,
hän ei hymyile takaisin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot