Siivet

Runoilija vientuliba

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

suojasin sinut siipieni suojaan
uskoin että pystyisin sinulle onnen tuomaan
siipeni olivatkin liian pienet
sanoit että siihen kumminkin kykenen
en kyennyt
itsesi tapoit
siipiini vain vertasi
ja varjooni jäi kylmä ruumiisi

liian pienet siivet
eivät voi suojella sinua
kuolit pois
niin minäkin
pääsit pois
minä en
en vielä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

nii surulline, koskettava
ja haikee,
mut ei se sitä tarkota etteikö
ois hieno runo ! (:

Surullinen, koskettava runo...silti hieno!
Ja kiitos sanoistasi runollani : )

 

Käyttäjän kaikki runot