Nimetön

Runoilija vientuliba

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

roiku sä siinä sen aikaa kun mä hoidan ton toisen jutun
et sanonut mitään muuta
tämä tunne oli minulle niin uutta
sinä vedit minut sortuneen sillan alta kun makasin puunpalojen alla
sinä sait minut itkemään
sinä sait minut nauramaan
takiasi pompin ilosta
kiitos tästä sydämeni täytetystä kolosta
kiitos tästä onnellisesta olosta
en varmaan koskaan ole kotona ollut näin onnellinen
rakastan sinua vaikken aina sitä näytäkään

nyt vain mietin miten ikävä minulle tulee kun lähdet kesällä yhdeksäksi kuukaudeksi pois...

Selite: 
Kiitos kun saan olla pikkusiskosi..
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot