enemmän poissa

Runoilija vientuliba

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

ehkä minun ei enää kannata yrittää
se on aina liian vaikeaa
hankalaa
masentavaa
se on vain minulle liikaa
yritin kyllä parhaani
muttei se riittänyt
olet poissa nyt
olen täällä
sinä olet siellä
lähdit pois
palasit takaisin
ja nyt olet enemmän poissa kuin koskaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot