aurinkolasit

Runoilija vientuliba

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

joskus mietin miksi näin aina käy
miksei tämän loppua jo näy
miksi aina pitää sattua niin helvetin paljon
aina kouluöinä sängyssäni valvon
nyt tiedän että se on vain elämää
elämä on ihanaa tai helvetillistä
mulla ny vaa sattuu oleen sitä ikävämpää
mutta en tiedä ohi se menee ehkä
odotan jokapäivä sitä auringon paistetta
sitä onnen ja iloisuuden loistetta
ehken sitä nää
kun on aurinkolasit sisällä pään
ehkä kun ne otan pois
ehkä valoisampaa silloin ois

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot