Kaipaus

Runoilija vientuliba

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kaipasin sinua monet vuodet
itkin vuoksesi monet kyyneleet
nukahdin aina kuvasi viereen
halasin pehmolelua kuvitellen sen sinuksi
kävelin paikoissa joissa me olimme kävelleet
muistelin menneitä
kaipasin menneitä
kaipasin sinua
enää en osaa kaivata
olet kuollut kuolleessa sydämessäni

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Syvien riipaisujen runo.

Koskettavan kaunis runo.

hui viiltävää tekstiä , mutta hieno!

hui viiltävää tekstiä , mutta hieno!

Olen tuntenut saman tuskan, tietän miltä se
tuntuu.. voimia uskoa tulevaan älä murru,

Vielä se hyväkin päivä valkenee

 

Käyttäjän kaikki runot