Paluu

Runoilija Miguel

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei se siitä
 

Mä palaa en enää tiedän sen,
tää lähtöni on mun viimeinen.
tiesin tämä hetken koittavan,
tiesin sen minut saavuttavan.
Pelkoa se ei tuo ollenkaan,
vaan haikeutta hieman ja kateutta vaan,
kateutta nille jotka täällä jatkaa saa.
Toisaalta pitaisi kai olla onnellinen,
että saa siirtyä seuraavalle tasolle kaikkeuden.
Siellä tapaan teidät sitten taas,
kun on teidän vuoro siirtyä taivaanrannan taa.
Suurin huoli onkin noista pienistä lapsosista,
miten ne pärjäävät maailmassa ilman kasvattajaansa?
Mutta ei kai auta kun jättää heidät herramme suojaan,
luomaan oma tarinansa ihmiskunnnan historiaan.
Onneni on tieto siitä että jossain ennenpitkää,
tiemme kohtaa jälleen ja saamme pitää yhtä.
Hyvää yötä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Synttärionnittelut!

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Miguel Paluu 26.9.2010 1 Runo
Miguel Hetki 16.5.2010 0 Runo
Miguel Satumaa 11.2.2010 0 Runo
Miguel Metsä 11.2.2010 2 Runo
Miguel Katse 11.2.2010 4 Runo
Miguel Unelma 11.2.2010 0 Runo
Miguel Vankila 10.2.2010 1 Runo
Miguel Syksy 6.9.2009 0 Runo
Miguel Rakkaus 6.9.2009 0 Runo
Miguel Elämän meri 7.1.2009 0 Runo