Vankila

Runoilija Miguel

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei se siitä
 

Täällä ihmisten keskellä olen niin yksin
Lopumattomat kadut salpaa mun hengityksen.
Istun omassa yksiössä neljän seinän sisällä,
En tahtoisi niin tehdä mutta minne voisin mennä?
Ulos astuessa olen tulilinjalla, ihmisten silmien alla, valokeilassa.
Ainoa pelastukseni on muistot ja mielikuvitus.
Muistoissani palaan taas pohjois-pohjanmaalle,
Suurten peltojen reunamille, maaseudulle.
Siellä on taivas korkealla on tilaa hengittää.
Siellä on luonto ympärillä ei tarvi sitä etsiä.
Muuttolinnut kertovat kevään ja syksyn ajat,
Kuovit ja varikset peltoja vartioivat.
Lottovoiton jälkeen en muuttaisi Kanarialle,
vaan oman kodin rakentaisin peltojen laitamille.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tästä pidin harvinaisen paljon

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Miguel Paluu 26.9.2010 1 Runo
Miguel Hetki 16.5.2010 0 Runo
Miguel Satumaa 11.2.2010 0 Runo
Miguel Metsä 11.2.2010 2 Runo
Miguel Katse 11.2.2010 4 Runo
Miguel Unelma 11.2.2010 0 Runo
Miguel Vankila 10.2.2010 1 Runo
Miguel Syksy 6.9.2009 0 Runo
Miguel Rakkaus 6.9.2009 0 Runo
Miguel Elämän meri 7.1.2009 0 Runo