Hetki

Runoilija Miguel

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei se siitä
 

Kaunista odotan.
Sen aika koittaa vielä.
Ihmeitä suuren maailman,
Seikkailuja, tutkimusretkiä, uusia rakkauksia.
Herään tähän hetkeen ja tiedän.
Olen juossut juuri siihen ansaan, mitä eniten pelkäsin.
Olen haalinut vastuuta vahingossa.
Olen nimeni kirjoittanut sanattomaan sopimukseen.
Olen ajanut veneeni maallisen mammonan ikuiseen vastavirtaan, jota ylös yrittäessään hukkuu ennen iltaa.
Tiedän olevani väärällä tiellä väärän ihmisen kanssa,
mutten löydä keinoa korjata kurssia.
Myönnän sen jo ääneen, minkä tiesin jo vuosia sitten.
olen hukannut itseni täysin, tässä pyörteessä kaikkeuden.

Selite: 
hukassa
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Miguel Paluu 26.9.2010 1 Runo
Miguel Hetki 16.5.2010 0 Runo
Miguel Satumaa 11.2.2010 0 Runo
Miguel Metsä 11.2.2010 2 Runo
Miguel Katse 11.2.2010 4 Runo
Miguel Unelma 11.2.2010 0 Runo
Miguel Vankila 10.2.2010 1 Runo
Miguel Syksy 6.9.2009 0 Runo
Miguel Rakkaus 6.9.2009 0 Runo
Miguel Elämän meri 7.1.2009 0 Runo