Pelastaja (ver 2)

Runoilija Humps

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Outo käsitys..
 

Tulit eteeni
kuin tyhjästä
katsoit syvälle
suoraan sieluuni

Näetkö mitä
minä oikeasti olen
voitko hyväksyä
antaa anteeksi

Hymyilit vain
kuin onnellinen
sanoit sanoja
ne tuntui hyvältä

kysytkö mitä
minä oikeasti olen
voitko hyväkyä
antaa anteeksi

otit kädestä
minua pientä
kosketus lämmitti
sytytti sydämmen

tunnetko mitä
minä oikeasti olen
voitko hyväksyä
antaa anteeksi

Selite: 
Hömm... tiiä sit tuliko total raiskaus, mut muutin ton yhden runoni vähän laulumuotoon... vaikken mikään muusikko olekkaa...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot