Vuosimalja

Runoilija Humps

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Outo käsitys..
 

Vuosi vierähti taas vanhenen
ilot ja surut tyhjään pään
kippis vaan vuotta nuoruuden
yksinkö minä vain jään?

Muistoja kuvia vyhti päivien
merkkejä elämästä tunteista
käsittämätöntä viihdykettä
koulusta takan sytykettä

Kortilla avainta lukkoon
bassolla korvat tukkoon
rahalla savua ilmaan
pokelle paperit naamaan

Lakkia päähän portille opiston
vasenta oikeaa ja asentoon
kurkkusalaatti niskaan
ja herralle lippaan

lisää päähän kippaan

kohta täydet ja kymmenet
vuosi aika pyöriä
sekoilla leikkiä ja hyöriä
- sitten ollaan jo nöyriä

Selite: 
Haha, yritin saada aikaan ekaksi jonkinlaisen runon täysi-ikäisyyden ensimmäisestä vuodesta, mut aikajatkumo jotenki riistäytyi käsistä ja hämärtyi, mut joo. Kyl tuosta pitäis jotain tolkkua saada kaiketi.
Kategoria: 
 

Kommentit

Viihdyttävät loppusoinnut tässä on!
Hiukan kapinallisuutta aistittavissa täysi-ikäisyyden kynnykselläkin. Rento meininki, nyt voi luvallisesti pitää hauskaa, näyttää keskisormeakin jos siltä tuntuu. Hyvä fiilis tuli.
Hyvää syntymäpäivää!

hymy tuli lukiessaan,kivan runon tekasit,paaaaaljon onneaaa vaaan ja pidä kivat synttärit

 

Käyttäjän kaikki runot