Nimetön

Runoilija Humps

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Outo käsitys..
 

Uni on jo saapunut yöhön kaamoksessa,
mielenvalo sammunut painajaisissa,
Paholainen hirmuinen vienyt lämpötuntehen,
mielenvalo sammunut painajaisissa,

Pimäen kujan portilla oli helvetin tulta,
Mene, lapsi, surulla vie viesti meiltä,
Loppu on, kadonnut maailmani mahdoton,
Mene sinne, surulla vie viesti meiltä,

Äidin luo nyt itkien juoksi lapsi pieni
Palavana maailman ottaa kyllä meiltä,
rangaista perkele tahtoo vielä meitä,
Palavana maailman ottaa kyllä meiltä,

EI se ole, lapseni, pahaa täällä kodissa
Oli se uni omasi, tuli harhakuvasta
Painajainen hirmuinen, jonka näit valossa
Pimeä sai sut hetkeksi paholaiseks päästä

Selite: 
Taas näitä mun uudelleen sanoituksia...
Kategoria: 
 

Kommentit

Mulla soi tämä päässä varpunen jouluaamuna-sävelellä, mikä varmaan on tarkoituskin

Kaunis sanoitus.

 

Käyttäjän kaikki runot